Online je VOG aanvragen

Veel mensen weten niet dat je online een VOG kunt aanvragen. Maar dat kan dus gewoon! Nu vraag je je misschien af wat hier nou precies de voordelen van zijn? Dat leggen we je graag uit.

VOG zonder afspraak

Normaal gesproken begint het aanvragen van een VOG op de website van je gemeente. Hier moet je een afspraak plannen om langs te komen om je aanvraag in te dienen. En om uiteindelijk je VOG op te halen, niet te vergeten! Dat is bij ons niet nodig, want wij zijn 24/7 geopend en aanvragen kan gewoon via je mobiel, tablet of pc. Wel zo makkelijk als je een volle agenda hebt, of het zonde vindt om er verlofuren voor op te nemen.

VOG zonder reistijd

Aangezien je je VOG via onze website gewoon online kunt aanvragen, bespaar je jezelf een ritje naar het Gemeentehuis. Dit scheelt niet alleen tijd, maar ook een hoop gedoe. Want vindt maar eens een parkeerplaats en wat dacht je van het parkeergeld en benzinekosten? En dan mag je ook nog eens aansluiten in de rij tot je aan de beurt bent… Met een online aanvraag vanuit je luie stoel al deze beslommeringen verleden tijd.

VOG met meer service voor hetzelfde geld

Voor onze service verwacht je misschien wel extra kosten, maar niets is minder waar: als je via ons je VOG aanvraag indient, betaal je exact hetzelfde als via de gemeente. Maar dan zonder al het gedoe er omheen. Wat wil een mens nog meer!

VOG klantenservice

Nou, goede en betrouwbare dienstverlening misschien? Ook daarvoor ben je bij ons aan het juiste adres. Onze medewerkers staan voor je klaar om al je vragen rondom je VOG-aanvraag te beantwoorden. Voor ons een standaard onderdeel van onze service. Daarnaast zorgen we er natuurlijk altijd voor dat we onze cyber security op orde hebben, want als het gaat om privacy en de borging van jouw persoonsgegevens wil je geen risico lopen! We zijn daarom bijzonder trots op het feit dat we al met zo’n 500 grote bedrijven samenwerken. Een mooie bevestiging van het feit dat we een betrouwbare partner zijn.

Wil je naar aanleiding van dit artikel meer weten over onze dienstverlening of direct een VOG-aanvraag indienen? Neem dan snel een kijkje op www.VOG-aanvraag.nl.

Voor uw veiligheid onze wetgeving & security partners