Heeft u als werkgever of particulier een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) aangevraagd bij het gemeentehuis? Dan weet u hoeveel tijd en energie dat kost. VOG aanvraag.nl bespaart u een heleboel gedoe met een online aanvraag die binnen 24 uur wordt afgehandeld als gespecialiseerd screeningsbureau.

 

 

De VOG heeft grote bekendheid in Nederland gezien de 1 miljoen aanvragen per jaar. Tot voor kort kon de aanvraag alleen bij de gemeente worden ingediend. Of de (toekomstige) werkgever deed dit zelf met eHerkenning. De werknemer was daarmee altijd afhankelijk van derden en het kost de werkgever onnodig veel tijd. Bovendien heeft u als werkgever te maken met het borgen van screeningsprofielen en functies per aanvraag.

 

Sneller en goedkoper aanvragen dan gemeentehuis

 

VOG-aanvraag.nl (onderdeel van PESCHECK®) is in 2016 opgericht vanwege de behoefte van de werkgever aan een online VOG aanvraag. Deze service biedt een aantal voordelen ten opzichte van de oude methode. “Wij opereren niet alleen sneller dan het gemeentehuis of HR met eHerkenning; we kunnen de aanvraag ook goedkoper aanbieden. Daarnaast helpen wij onze klanten adequaat vanuit onze ervaring, adviseren en borging het VOG-proces”, zegt directeur-eigenaar Serhat Elban van VOG-aanvraag.nl

 

Meer weten over het gemak van een online VOG-aanvraag?

 

Neem contact op of kijk voor meer informatie:

Voor uw veiligheid onze wetgeving & security partners