Rechtstreeks via VOG-aanvraag.nl

Als u een VOG wilt aanvragen voor werknemers, dan kunt u dit via VOG-aanvraag eenvoudig regelen.

U kunt de VOG’s voor u werknemers direct op onze website aanvragen. Als u slechts enkele aanvragen heeft, is deze manier van aanvragen zeer gemakkelijk. Wilt u direct VOG’s via onze website aanvragen?

Bent u werkgever?

Bulk aanvraag

Als u meer dan drie aanvragen bij ons wilt indienen dan zou u dat via een Bulk-aanvraag kunnen doen. Dit is een Excel bestand dat u naar ons doorstuurt. Wij zorgen ervoor dat de aanvragen worden verwerkt en u krijgt hier een terugkoppeling van. De medewerkers krijgen een e-mail van Dienst Justis en kunnen de aanvraag verder afronden door zich aan te melden met hun DigiD en de tweede betaling van € 33,85 te voltooien middels iDEAL. U ontvangt achteraf een verzamelfactuur voor de aanvragen die u naar ons gestuurd heeft (€ 6,75 exclusief BTW per aanvraag). Vraag direct een Bulk-aanvraag aan.

Dashboard aansluiting

Als u regelmatig een of meerdere VOG-aanvragen wil doen voor uw werknemers, dan kunt u eigen inloggegevens opvragen voor een Dashboard aansluiting. Het grote voordeel van een Dashboard omgeving is dat u terug kunt zien voor wie u wanneer een VOG heeft aangevraagd. Omdat de VOG een “momentopname” is, kan het wenselijk zijn dat u met enige regelmaat opnieuw een VOG voor een medewerker aanvraagt. Stel dat u wilt dat uw medewerkers om de twee jaar een nieuwe VOG indienen, dan kunt u via ons dashboard zien wanneer u voor een specifieke medewerker voor het laatst een aanvraag heeft gedaan. Ook kunt u een aanvraag makkelijk (binnen 60 dagen nadat u de aanvraag heeft gedaan) heractiveren als uw werknemer de e-mail van Dienst Justis niet heeft afgerond. U ontvangt achteraf een verzamelfactuur voor de aanvragen die u naar ons gestuurd heeft (€ 6,75 exclusief BTW per aanvraag). Bekijk nu meer informatie over de dashboard aansluiting.

API/Landingspage (€ 12,50 per maand)

Voor bedrijven die veel aanvragen willen doen, bestaat er de mogelijkheid om een eigen omgeving / eigen landingspagina aan te maken. Voordelen hiervan zijn dat u per functiegroep de profielen kunt vastleggen. U geeft de link met een wachtwoord door aan uw medewerkers en zij kunnen de aanvraag zelfstandig verder afhandelen. U hoeft als werkgever geen gegevens meer in te vullen als de functies en profielen eenmaal vast gelegd zijn. Per aanvraag betaalt u € 6,75. Voor een API/Landingspagina betaalt u daarnaast € 12,50 per maand abonnementskosten.

Bent u werkgever?

Voor uw veiligheid onze wetgeving & security partners