Rechtstreeks via VOG-aanvraag.nl

Wilt u een VOG aanvragen als werkgever, dan kunt u dit via VOG-aanvraag.nl eenvoudig regelen.

Een VOG aanvragen voor werknemer kunt u rechtstreeks op onze website doen. Als u slechts enkele aanvragen heeft, is deze manier van aanvragen zeer gemakkelijk. Wilt u direct VOG’s via onze website aanvragen?

Bent u werkgever?

Bulk aanvraag

Als u meer dan drie aanvragen bij ons wilt indienen dan zou u dat via een bulk aanvraag kunnen doen. Dit is een Excel-bestand dat u naar ons doorstuurt. Wij zorgen ervoor dat de VOG aanvragen werkgever worden verwerkt en u krijgt hier een terugkoppeling van. Bij een VOG aanvragen voor werknemer ontvangt deze persoon een e-mail van Dienst Justis. De werknemer kan de aanvraag verder afronden door in te loggen met DigiD en de tweede betaling van €33,85 te voltooien via iDEAL.

U ontvangt achteraf een verzamelfactuur voor de aanvragen die u naar ons gestuurd heeft (€ 6,75 exclusief BTW per aanvraag). Vraag eenvoudig een bulk VOG aanvragen werkgever aan bij VOG-aanvraag.nl.

Dashboard aansluiting VOG aanvragen werkgever

Als u als werkgever regelmatig een of meerdere VOG aanvragen wilt doen voor uw werknemers, dan kunt u eigen inloggegevens opvragen voor een Dashboard aansluiting. Het grote voordeel van een Dashboard omgeving is dat u terug kunt zien voor wie u wanneer een VOG heeft aangevraagd. Omdat de VOG een “momentopname” is, kan het wenselijk zijn dat u met enige regelmaat opnieuw een VOG voor een medewerker gaat aanvragen. Stel dat u wilt dat uw medewerkers om de twee jaar een nieuwe VOG aanvragen, dan kunt u via ons dashboard zien wanneer u voor een specifieke medewerker voor het laatst een aanvraag heeft gedaan. Ook kunt u een aanvraag makkelijk (binnen 60 dagen nadat u de aanvraag heeft gedaan) heractiveren als uw werknemer de e-mail van Dienst Justis niet heeft afgerond. U ontvangt achteraf een verzamelfactuur voor de aanvragen die u naar ons gestuurd heeft (€ 6,75 exclusief BTW per aanvraag). Bekijk nu meer informatie over de dashboard aansluiting voor VOG aanvragen werkgever.

API/Landingspage (€ 12,50 per maand)

Voor een werkgever die veel VOG aanvragen wil doen, bestaat er de mogelijkheid om een eigen omgeving / eigen landingspagina aan te maken. Voordelen hiervan zijn dat u per functiegroep de profielen kunt vastleggen. U geeft de link met een wachtwoord door aan uw medewerkers en zij kunnen de aanvraag zelfstandig verder afhandelen. U hoeft als werkgever geen gegevens meer in te vullen als de functies en profielen eenmaal vastgelegd zijn. Per aanvraag betaalt u € 6,75. Voor een API/Landingspagina betaalt u daarnaast € 12,50 per maand abonnementskosten.

Bent u werkgever?

Voor uw veiligheid onze wetgeving & security partners