Rechtstreeks via VOG-aanvraag.nl

Als u een VOG wil aanvragen voor werknemers, dan kunt u dit via VOG-aanvraag eenvoudig regelen.

U kunt de VOG’s voor u werknemers direct op onze site aanvragen. Als u slechts enkele aanvragen heeft, is deze manier van aanvragen zeer gemakkelijk. Wilt direct VOG’s via onze site aanvragen?

Bent u werkgever?

Bulk aanvraag

Als u meer dan 3 aanvragen bij ons wil indienen dat zou u dat via een zogenaamde Bulk-aanvraag kunnen doen. Dit is een Exel bestand dat u naar ons doorstuurt. Wij zorgen er voor dat de aanvragen worden verwerkt en u krijgt hier een terugkoppeling op. De medewerkers krijgen een mail van Dienst Justis en kunnen de aanvraag verder afronden door zich aan te melden met hun DigiD en het overmaken van €33,85 middels iDeal. U ontvangt achteraf een verzamelfactuur voor de aanvragen die u naar ons gestuurd heeft (€ 6,75 exclusief B.T.W. per aanvraag). Hier kunt u informatie opvragen voor een bulk aanvraag.

Dashboard aansluiting

Als u regelmatig een of meerdere VOG aanvragen wil doen voor uw werknemers, dan kunt u eigen inloggegevens opvragen voor een Dashboard aansluiting. Het grote voordeel van een Dahsboard omgeving zijn dat u terug kunt zien voor wie u wanneer een VOG heeft aangevraagd. Omdat de VOG een “momentopname” is, kan het wenselijk zijn dat u met enige regelmaat opnieuw een VOG voor een medewerker aanvraagt. Stel dat wil dat uw medewerkers om de twee jaar een nieuwe VOG indienen, dan kunt u via het dashboard zien wanneer u voor een specifieke medewerker voor het laatst een aanvraag heeft gedaan. Ook kunt u een aanvraag makkelijk (binnen 60 dagen nadat u de aanvraag heeft gedaan)  heractiveren als uw werknemer vergeten is om de e-mail van Dienst Justis op te volgen. . U ontvangt achteraf een verzamelfactuur voor de aanvragen die u naar ons gestuurd heeft (€ 6,75 exclusief B.T.W. per aanvraag). U kunt hier klikken als u meer informatie wil hebben over de Dashboard aansluiting.

API/Landingspage (€ 12,50 per maand)

Voor bedrijven die veel aanvragen willen doen, bestaat er de mogelijkheid voor een eigen omgeving/ eigen landingspagina. Voordelen hiervan zijn dat u per functiegroep de profielen kunt vastleggen. U geeft de link met wachtwoord door aan uw medewerkers en zij kunnen de aanvraag zelfstandig verder regelen. U hoeft als werkgever geen gegevens meer in te vullen als de functies en profielen eenmaal vast gelegd zijn. Per aanvraag betaalt u € 6,75. Voor een API/Landingspagine betaalt u daarnaast € 12,50 per maand.

Bent u werkgever?

Voor uw veiligheid onze wetgeving & security partners