VOG met spoed aanvragen

Een VOG met spoed aanvragen is mogelijk, mits het een VOG aanvraag is voor een adoptie, werken in het buitenland of voor een visum. Voordat u de spoedaanvraag opstart, dient u eerst op het internet de VOG aanvraag in te dienen, te bevestigen met uw DigiD en een tweede betaling van € 33,85 middels iDEAL te betalen aan Dienst Justis, dat is een onderdeel van het Ministerie van Justitie en Veiligheid. Vervolgens kunt u contact opnemen met Dienst Justis om daar een spoedprocedure aan te vragen. Het telefoonnummer van Dienst Justis is: 088  99 82 200.

Stappen om VOG met spoed aanvragen te doen:

  • Op de website van VOG-aanvraag.nl kunt u een VOG met spoed aanvragen. Daar vult u eerst uw gegevens in en betaalt u de € 7,50.
  • Binnen 24 uur op werkdagen ontvangt u een e-mail van Justitie (Dienst Justis).
  • Deze e-mail, van Justitie, kunt u dan afronden met de unieke aanvraagcode die in de e-mail van Justitie vermeld staat, via uw eigen DigiD en via een tweede betaling doen van € 33,85 middels iDEAL.
  • Nadat u de aanvraag heeft afgerond kunt u een spoedprocedure aanvragen bij Dienst Justis (Onderdeel van het ministerie van Justitie en Veiligheid).

Telefoonnummer van Dienst Justis is: 088 – 99 82 200.

  • Gemiddeld duurt het na de aanvraag voor spoed circa 5 werkdagen voordat u de VOG thuis per post gestuurd ontvangt.

VOG met spoed aanvragen

Hoe moet ik een VOG aanvragen met spoed

Als u een VOG aan wilt vragen met spoed zult u eerst een VOG aan moeten vragen. Als u de VOG aanvraag heeft afgerond met de e-mail van Dienst Justis kunt u een spoedprocedure aanvragen. Een VOG kunt u online aanvragen. Deze website is van VOG-aanvraag.nl, hier kunt u VOG’s aanvragen met spoed.

Als u een VOG online aanvraagt zult u stappen moeten volgen om een VOG te ontvangen thuis, deze VOG ontvangt u per post.

  • U vult eerst alle gegevens in en doet de eerste betaling van € 7,50.
  • Dan kunt u de e-mail van Dienst Justis, op wekdagin binnen 24 uur, verwachten om deze af te ronden met DigiD, een tweede betaling van € 33,85 en een unieke aanvraagcode.
  • Na de afronding kunt u de spoedprocedure aanvragen bij Dienst Justis. U kunt hen contacteren via het telefoonnummer: 088 – 99 82 200.

U krijgt binnen 2 tot 8 weken de VOG thuis per post of u ontvangt een brief dat u niet in aanmerking komt voor een VOG. Tenzij u de VOG met spoed aanvraagt, dan kan het sneller gaan. Zelfs kan het dan circa 5 werkdagen duren. Een spoedprocedure kan alleen aangevraagd worden als het om werken in het buitenland gaat, om een adoptie of voor een visum

De spoedprocedure kunt u zelf aanvragen bij Dienst Justis. Telefoonnummer: 088 99 82 200. U zult wel eerst de aanvraag af moeten ronden met de e-mail van Dienst Justis voordat u de spoedprocedure kunt aanvragen.

Het is niet mogelijk helaas om online een VOG met spoed aan te vragen voor personen zonder dat ze ingeschreven staan bij een Nederlandse gemeente. Als u ingeschreven staat bij een Nederlandse gemeente, beschikt over iDEAL en een eigen DigiD, dan zult u een VOG digitaal aan kunnen vragen met spoed. U zult de VOG met spoed via de post opgestuurd krijgen naar het thuisadres wat bekend is bij de basisregistratie (DigiD). Met spoed zult u deze gemiddeld binnen circa 5 werkdagen ontvangen.

VOG met spoed aanvragen

 

Voor uw veiligheid onze wetgeving & security partners