VOG aanvragen gemeente Almere

Als u in de gemeente Almere woont, dan kunt u via de gemeente een VOG aanvragen. U kunt ook makkelijk en snel online een VOG regelen.

VOG aanvragen via de gemeente Almere

Misschien heeft u in het verleden wel eens een VOG (verklaring Omtrent het Gedrag) aangevraagd. Uw werkgever print dan een papieren aanvraagformulier voor u uit. Dan vult hij/of zij de gegevens voor u in. Met dit papieren formulier dient u dan zelf naar gemeentehuis in Almere te gaan. Vaak dient u hier tijd voor vrij te nemen en als u met het eigen vervoer komt, dient u een parkeerplek te zoeken. Afhankelijk van de drukte bij de balie van burgerzaken, kan het even duren voordat u geholpen wordt.

VOG direct aanvragen

VOG aanvragen via vog-aanvraag.nl

Het kan ook anders. Als u in Almere woont of in Almere gaat werken, dan kunt ook online via ons een direct een VOG (Verklaring Omtrent het Gedrag) aanvragen. U hoeft dan geen vrij te nemen om een afspraak te maken bij de gemeente Almere, heeft dan geen papieren formulieren meer nodig en u hoeft geen parkeerplek te zoeken in het drukke Almere. Dit bespaart u en uw werkgever tijd en bovendien is het online aanvragen vriendelijker voor het milieu.

Naast het aanvragen van een VOG verklaring voor uw werkgever, kunt u via VOG-aanvraag ook een VOG aanvragen voor een exploitatievergunning, een visumaanvraag/ emigratie, voor adoptie of vakantiegezinnen of voor lidmaatschap van een schietvereniging.

Regel uw VOG-aanvraag makkelijk en online met uw PC,  tablet of smartphone, waar en wanneer u maar wilt.

In drie stappen aanvragen.

U kunt in drie eenvoudige stappen een VOG aanvragen:

  1. Vul uw gegevens in en betaal € 7,50.
  2. U ontvangt op werkdagen binnen 24 uur een e-mail van Dienst Justis.
  3. U bevestigt de e-mail van Dienst Justis met uw DigiD en betaalt met iDEAL het restant van € 33,85.

Als u geen strafblad heeft, dan ontvangt u de VOG na 2-4 weken per post op uw huisadres.

Kosten VOG aanvragen.

Of u nu een VOG via de gemeente Almere of online via ons aanvraagt, de kosten zijn hetzelfde: € 41,35. Als u via vog-aanvraag.nl uw VOG aanvraagt betaalt u eerst € 7,50 en na ontvangst van de e-mail van Dienst Justis € 33,85. Dat is € 41,35 in het totaal.

VOG direct aanvragen

Voor uw veiligheid onze wetgeving & security partners