Wat kost een VOG?

Een veelgestelde vraag over de Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) is: Wat kost een VOG?

VOG direct aanvragen

Wat kost een VOG bij vog-aanvraag.nl:

De kosten van een aanvraag van een VOG bij VOG-aanvraag.nl zijn in totaal € 46,35.

Bij ons betaalt u zelfs minder dan bij de gemeente. De kosten van een aanvraag van een VOG worden u digitaal in twee termijnen aangeboden. Hoeveel kost een VOG aanvraag bij VOG-aanvraag.nl in twee termijnen? U betaalt eerst € 12,50 aan ons. Wij zorgen ervoor dat uw gegevens en het screeningsprofiel op de juiste manier bekend worden bij Dienst Justis, onderdeel van Het Ministerie van Justitie en Veiligheid. Als wij uw gegevens verwerkt hebben, krijgt u binnen 24 uur een e-mail van Dienst Justis. Deze e-mail kunt u dan afronden met uw DigiD en nog een betaling doen van € 33,85 middels iDEAL. Dus op de vraag van wat kost een VOG aanvraag/wat kost een verklaring van goed gedrag, is het antwoord € 46,35.

VOG direct aanvragen

Wat kost een VOG aanvraag als ik deze aanvraag via een landingspagina van VOG-aanvraag.nl? U betaalt via de landingspagina eerst € 14,50 en later € 33,85.

Tevens is het wel noodzakelijk dat u in het bezit bent van uw eigen DigiD en iDEAL, zodat u de VOG kunt afronden. Mocht u niet beschikken over DigiD, raden wij u aan deze aan te vragen. Een DigiD kunt u namelijk wel vaker nodig hebben. Een DigiD is snel aangevraagd.  Bij iDEAL moet u denken aan een betaling doen via Rabobank, SNS Bank, ING Bank, ABN AMRO etc.

Als u bij ons, een VOG aanvraagt betaalt u eerst € 12,50, dan kunt u kiezen uit iDEAL, Creditcard en Paypal. Maar de betaling van de € 33,85 aan het Ministerie van Justitie en Veiligheid zult u via iDEAL moeten afronden. Dit is één van de voorwaarden om een VOG thuisgestuurd te kunnen krijgen.

Wat kost een VOG, deze vraag wordt vaak gesteld aan de telefoon of via onze chat, de kosten zijn (bijna) altijd rond de € 46,35 tot € 48,35.

Wat kost een VOG als u deze zelf aanvraagt of als uw werkgever deze voor u aanvraagt?

Hoeveel kost een VOG als u deze zelf aanvraagt, dan betaalt u eerst € 12,50 en later € 33,85.
Hoe duur is een VOG als uw werkgever een VOG voor u aanvraagt, dan betaalt u € 33,85. Het andere bedrag is dan al betaalt door uw leidinggevende.

Het kan zijn dat u de kosten van de VOG bij uw werkgever/leidinggevende kunt declareren. Hiervoor kunt u terecht bij uw werkgever/leidinggevende, dit is per werkgever verschillend. U krijgt een betalingsbevestiging van de € 12,50 en eenmalig een pdf van de € 33,85. De betalingsbevestiging / bankafschrift kunt u gebruiken als declaratie, mits uw werkgever/ leidinggevende daarmee akkoord gaan.

VOG direct aanvragen

Wat kost een VOG bij de gemeente:

Hoeveel kost een VOG bij de gemeente? De kosten van een VOG verklaring bij de gemeente bedragen € 41,35. De kosten van een aanvraag van een VOG zijn maar enigzins hoger wanneer je hem volledig online doet. Bij de gemeente betaalt u de VOG € 41,35 in één termijn.

Hiervoor zult u wel een afspraak moeten maken bij uw gemeente.

U dient mee te nemen naar de gemeente:

  • Een geldig ID, legitimatiebewijs, paspoort of rijbewijs
  • Een volledig ingevuld aanvraagformulier
  • Een schriftelijke toestemming van ouder/gezagshouder als u jonger bent dan 18 jaar
  • Pinpas/contant geld

Wilt u iemand machtigen? Laat de gemachtigde dan een schriftelijke machtiging, zijn / haar eigen legitimatie en een kopie van uw legitimatie meenemen.

Samenvatting wat kost een VOG?

U betaalt bij de gemeente de VOG in één termijn (€ 41,35), hiervoor zult u een afspraak moeten maken bij uw gemeente. Bij ons, VOG-aanvraag.nl, betaalt u de VOG in twee termijnen met in totaal een kleiner bedrag. Als u een VOG aanvraagt vult u eerst uw gegevens in en betaalt € 12,50. Dan krijgt u binnen 24 uur een e-mail van Dienst Justis. Deze e-mail kunt u afronden met uw DigiD en nog een tweede betaling doen van € 33,85. Na afronding duurt het gemiddeld nog 2 tot 4 weken voordat u de VOG thuis gestuurd krijgt.

Mocht u een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) willen aanvragen, kunt u een afspraak maken bij uw gemeente of online aanvragen.

VOG direct aanvragen

Voor uw veiligheid onze wetgeving & security partners