Parnassia Groep heeft VOG-Aanvraag.nl als partner geselecteerd voor het faciliteren van het digitaal aanvragen van uw VOG. Hierdoor hoeft u niet meer naar het gemeentehuis en scheelt de aanvraag tevens in de prijs.

Stappen: Online VOG aanvraag:
U vult onderstaand formulier in en betaalt € 6,75 aan VOG-Aanvraag.nl (via iDEAL, Credit Card of PayPal).
 Binnen één werkdag ontvangt u een e-mail van Dienst Justis
U bevestigt de aanvraag van Dienst Justis d.m.v. DigiD & iDEAL à € 33,85
De VOG ontvangt u, mits akkoord, binnen 3 weken op uw huisadres.
Na ontvangst levert u het originele exemplaar van de VOG bij de leidinggevende in. Deze controleert de echtheid ervan en levert de VOG via MSS digitaal voor PSA aan. De VOG wordt door PSA in het digitale medewerkersdossier opgenomen.
Parnassia Groep medewerkers, stagiaires, vrijwilligers en vakantiekrachten kunnen alle kosten m.b.t. de VOG- aanvraag declareren bij Parnassia Groep. Voor externe medewerkers zijn de kosten van de VOG-aanvraag voor eigen rekening.
Voor vergoeding van de kosten van de VOG-aanvraag stuurt u het ingevulde declaratieformulier ‘Diverse onkosten’ in ESS (op tegeltje Mijn Reis- en onkostendeclaraties klikken) naar de Personeels- en Salarisadministratie, vergezeld van het betalingsbewijs. Het declaratieformulier wordt door de PSA in behandeling genomen als de VOG door de leidinggevende in MSS is aangeleverd.

Voor uw veiligheid onze wetgeving & security partners