Dyade is specialist in bedrijfsvoering voor het onderwijs. In de dagelijkse praktijk ondersteunt zij de leiding van schoolbesturen en hun scholen met raad en daad.

Sinds 2017 maakt Dyade naar volle tevredenheid gebruik van de dienstverlening van VOG-aanvraag.nl voor de scholen waar zij ondersteuning aan biedt. Een VOG aanvragen voor nieuwe medewerkers van deze scholen bij het gemeentehuis is nu verleden tijd. Het aanvraagproces duurde voor hen veel langer dan wenselijk. Dat is nu gelukkig voorbij.

Online VOG aanvragen

Via internet kwam Peter de Vette, Adviseur Onderwijs Bedrijfsvoering bij Dyade, bij VOG-aanvraag.nl terecht. Hij nam contact op en heel snel kon Dyade gebruik maken van de dienstverlening van VOG-aanvraag.nl. Dyade heeft een eigen landingspagina en inmiddels worden er een kleine 200 VOG-aanvragen per maand afgehandeld. Allemaal online. Er hoeft niemand meer de deur uit. De scholen zijn zeer te spreken over deze efficiënte oplossing.

Helpdesk

“Het aanvraagproces verloopt veel vlotter. Het aanvragen van een VOG is heel eenvoudig en zo gebeurd. Indien je hulp nodig hebt is er een helpdesk beschikbaar. Alle vragen worden snel en adequaat afgehandeld. De dienstverlening van VOG-aanvraag is van een hoog niveau en wordt continu geoptimaliseerd waar mogelijk.”, aldus Peter de Vette

Dashboard en managementinformatie

Dyade krijgt periodiek managementinformatie aangeleverd. Binnenkort is dat niet meer nodig, want dan krijgen ze de beschikking over een eigen dashboard. In het dashboard zijn onder andere alle (verzamel-)facturen terug te zien, en is ook zichtbaar wanneer voor wie welke VOG is aangevraagd.

Benieuwd wat VOG-aanvraag.nl voor jouw organisatie kan betekenen? We vertellen je er graag meer over. Neem contact op via www.VOG-aanvraag.nl/contact/

Voor uw veiligheid onze wetgeving & security partners