4,6 uit 5 gebaseerd op 1194 reviews
 • Veilig en betrouwbaar online aanvragen
 • Sinds 2016 online en marktleider
 • Eerlijke prijs; laagste prijsgarantie

VOG voor zorginstellingen

Online VOG aanvragen

Online Aanvraag VOG Zorginstellingen

 • Organisatie

 • Gegevens aanvrager

 • Vul hier uw eigen gegevens in. Voor werkgevers; vul hier de gegevens van de werknemer in die de VOG nodig heeft.
 • Screeningsprofiel

 • Screeningsprofiel 45: Gezondheidszorg en welzijn van mens en dier
 • Aanvraag afronden

 • Hidden
  iDeal/Credit Card/PayPal
 • Let op belangrijk: De screening vindt plaats op grond van de door u ingevulde gegevens. Het is van belang dat deze gegevens kloppen. Na betaling van €9,50 ontvangt u binnen een werkdag een e-mail van Dienst Justis om de aanvraag af te ronden.

 • Veilig en betrouwbaar online aanvragen
 • Sinds 2016 online en marktleider
 • Eerlijke prijs; laagste prijsgarantie

Belang van een VOG in de zorg en welzijn sector

In de zorg en welzijn sector is het van cruciaal belang dat professionals betrouwbaar en integer zijn. Een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) is dan ook een belangrijke vereiste voor veel functies binnen deze sector. Op vog-aanvraag.nl kunt u eenvoudig en snel online een VOG aanvragen, zodat u kunt aantonen dat u geschikt bent voor uw functie in de zorg of het welzijnswerk.

Online bulk vog aanvragen

Wat is een VOG en waarom is het belangrijk?

Een VOG is een document waarin staat dat u geen strafbare feiten heeft gepleegd die een belemmering vormen voor het uitoefenen van uw beroep in de zorg en welzijn sector. Het is een belangrijk document voor werkgevers, omdat het hen helpt om een weloverwogen keuze te maken bij het aannemen van nieuw personeel.

Beroepen waarvoor een VOG vereist is

Binnen de zorg en welzijn sector zijn er diverse beroepen waarvoor een VOG vaak verplicht is. Enkele voorbeelden van dergelijke beroepen zijn verpleegkundigen, verzorgenden, artsen, fysiotherapeuten, psychologen, maatschappelijk werkers, jeugd- en gezinsprofessionals en pedagogisch medewerkers. In al deze functies werkt u met kwetsbare doelgroepen, zoals kinderen, ouderen en mensen met een beperking. Het is daarom essentieel dat u kunt aantonen dat u over een onfeilbaar verleden beschikt.

Het aanvraagproces via vog-aanvraag.nl

Het aanvragen van een VOG voor zorg en welzijn via vog-aanvraag.nl is eenvoudig en snel. U doorloopt een aantal stappen, waarna uw aanvraag automatisch wordt verstuurd naar Dienst Justis, de instantie die verantwoordelijk is voor de afgifte van VOG’s. Na goedkeuring ontvangt u uw VOG binnen enkele dagen thuis.

Om uw VOG-aanvraag voor zorg en welzijn zo soepel mogelijk te laten verlopen, raden wij u aan om alle benodigde gegevens bij de hand te hebben. Denk hierbij aan uw persoonlijke gegevens, zoals uw naam, geboortedatum, adres en inlog-gegevens voor DigiD. Daarnaast heeft u informatie nodig over de functie waarvoor u de VOG aanvraagt, zoals de functiebenaming, de functie-eisen en de reden voor de aanvraag.

Wanneer u in de zorg en welzijn sector werkt of wilt gaan werken, is het belangrijk om te weten dat de eisen voor een VOG per functie kunnen verschillen. Zo kunnen de screeningsprofielen variëren, afhankelijk van de specifieke taken en verantwoordelijkheden van de functie.

Het is daarom van belangrijk dat u zich goed informeert over de specifieke eisen die gelden voor uw functie. U kunt hiervoor contact opnemen met uw (toekomstige) werkgever of de brancheorganisatie waarbij uw werkgever is aangesloten.

Voordelen van VOG-aanvragen via vog-aanvraag.nl

Door een VOG voor zorg en welzijn aan te vragen via vog-aanvraag.nl profiteert u van diverse voordelen. Niet alleen is de aanvraagprocedure snel en eenvoudig, maar u kunt ook vertrouwen op onze expertise en ervaring in het aanvragen van VOG’s voor de zorg en welzijnssector. Wij kunnen u helpen bij het selecteren van de juiste functieprofielen, zodat u zich hier geen zorgen over hoeft te maken.

Daarnaast bieden wij uitstekende klantenservice en ondersteuning bij vragen of problemen. Ons team van experts staat klaar om u te helpen bij het invullen van uw aanvraag en het beantwoorden van eventuele vragen over de procedure.

Bovendien kunt u op vog-aanvraag.nl rekenen op een veilige en betrouwbare afhandeling van uw gegevens. Wij werken volgens de laatste beveiligingsstandaarden en garanderen de bescherming van uw privacy gedurende het gehele proces. Wij zijn ISO-27001 gecertificeerd, wat betekend dat wij voldoen aan de internationale normen voor informatiebeveiliging en hebben bewezen dat we effectieve beveiligingsmaatregelen hebben geïmplementeerd om vertrouwelijkheid, integriteit en beschikbaarheid van informatie te waarborgen.

Tot slot is het goed om te weten dat de kosten voor het aanvragen van een VOG via vog-aanvraag.nl vergelijkbaar zijn met die van andere aanbieders. Hierdoor bent u verzekerd van een voordelige en betrouwbare manier om uw VOG voor zorg en welzijn aan te vragen.

Veelgestelde vragen

De veel gestelde vragen hebben we alvast voor u beantwoord. Deze vindt u hieronder.

Wat is een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG)?

Een VOG is een document waarin staat dat u geen strafbare feiten heeft gepleegd die een belemmering vormen voor het uitoefenen van uw beroep in de zorg en welzijn sector. Het is een belangrijk document voor werkgevers, omdat het hen helpt om een weloverwogen keuze te maken bij het aannemen van nieuw personeel.

Voor welke beroepen in de zorg en welzijn sector is een VOG vereist?

Enkele voorbeelden van beroepen waarvoor een VOG vaak verplicht is, zijn verpleegkundigen, verzorgenden, artsen, fysiotherapeuten, psychologen, maatschappelijk werkers, jeugd- en gezinsprofessionals en pedagogisch medewerkers.

Hoe vraag ik een VOG aan via vog-aanvraag.nl?

Om een VOG aan te vragen via vog-aanvraag.nl, doorloopt u een aantal stappen, waarna uw aanvraag automatisch wordt verstuurd naar Dienst Justis, de instantie die verantwoordelijk is voor de afgifte van VOG’s. Na goedkeuring ontvangt u uw VOG binnen enkele dagen thuis.

Wat heb ik nodig voor het aanvragen van een VOG?

U heeft uw persoonlijke gegevens nodig, zoals uw naam, geboortedatum, adres en inlog-gegevens voor DigiD. Daarnaast heeft u informatie nodig over de functie waarvoor u de VOG aanvraagt, zoals de functiebenaming, de functie-eisen en de reden voor de aanvraag.

Hoe zit het met de screeningsprofielen voor verschillende functies?

De eisen voor een VOG per functie kunnen verschillen. De screeningsprofielen variëren, afhankelijk van de specifieke taken en verantwoordelijkheden van de functie.