Is VOG-aanvraag.nl betrouwbaar?

VOG-aanvraag.nl is een initiatief van PESCHECK B.V. en is ontstaan door de snelgroeiende vraag naar een Verklaring Omtrent het Gedrag vanuit onze klanten. Sinds 2016 zijn wij marktleider op het gebied van de VOG aanvragen in Nederland. Wij van VOG-aanvraag.nl bieden een efficiënte, gebruiksvriendelijke en digitale oplossing voor het online aanvragen van een VOG. Wij verzorgen het aanvraagproces van uw eigen VOG, de VOG van uw werknemers en van vrijwilligers en VOG API. Bent u benieuwd naar de ervaring van andere klanten? Lees dan verder.

PESCHECK en het platform van VOG-Aanvraag.nl zijn BSI ISO 27001 gecertificeerd (AVG Proof)

Ervaringen

Hoe betrouwbaar is VOG-aanvraag.nl? VOG-aanvraag.nl is een gespecialiseerd en gecertificeerd online screeningsbureau. Wij hebben al voor ruim 800 organisaties het aanvragen van een Verklaring Omtrent het Gedrag gemakkelijker gemaakt. Daarnaast zijn er door ons al meer dan 250.000 VOG-aanvragen verwerkt! Deze cijfers laten zien dat wij betrouwbaar zijn en veel ervaring hebben op het gebied van het aanvragen en verwerken van een Verklaring Omtrent het Gedrag. Heeft u advies nodig voor of tijdens het aanvragen van een VOG? Wij staan voor u klaar en bieden u graag advies.

VOG direct aanvragen

Reviews

Ervaringen van andere klanten geven een duidelijk beeld van de organisatie in de ogen van een consument of werkgever. Onze klanten en Webshopkeurmerk bewijzen dat VOG-aanvraag.nl betrouwbaar is en dat is te zien aan de reviews op KiyOh en Trustpilot.

Trustpilot logo

 

Kiyoh logo

 

webshop trustmark

Naast reviews op KiyOh en Trustpilot kunt u ook op onze sociale media kanalen terecht om een goed beeld bij onze organisatie te krijgen. Wij zijn als VOG-aanvraag.nl actief op Facebook en LinkedIn, Neem gerust een kijkje.

Ons team

Achter VOG-aanvraag.nl zit een team die ervoor zorgen dat uw VOG-aanvraag goed en snel verwerkt wordt. Het persoonlijke contact met de klant vinden wij als bedrijf erg belangrijk, daarom stellen wij ons team graag aan u voor.

 

Elke werkdag staan wij van 09.00 uur tot 17.00 voor u klaar om uw vragen te beantwoorden. Dit kan via de e-mail of via onze chat. Op deze manier proberen wij u zo goed mogelijk van dienst te zijn.

VOG direct aanvragen

Voor uw veiligheid onze wetgeving & security partners