VOG aanvragen vanuit de gemeente Utrecht

Heeft u geen tijd om een afspraak te maken bij de gemeente Utrecht? Geen probleem. Dan kunt u gemakkelijk vanuit huis digitaal een VOG aanvraag indienen.

VOG aanvragen via de gemeente

Inwoners van de gemeente Utrecht kunnen een Verklaring Omtrent het Gedrag bij het gemeentehuis aanvragen. Meestal wordt er door de werkgever om een VOG gevraagd zodat u kunt laten zien dat het gedrag uit uw verleden geen risico vormt voor de werkzaamheden die u gaat uitvoeren. Er kunnen ook andere redenen zijn dat u een VOG moet aanvragen.

Voordelen online aanvragen Verklaring Omtrent het Gedrag

Het aanvragen van een VOG kan digitaal vanuit de luie stoel. Wij van VOG-Aanvraag.nl hebben het aanvraagproces zo ingericht dat het voor iedereen gemakkelijk in te vullen is. U hoeft niet meer naar de gemeente Utrecht toe en een afspraak te maken, u kunt vanuit huis een VOG aanvragen. Online een Verklaring Omtrent het Gedrag aanvragen biedt vele voordelen, zoals:

  • gemakkelijk
  • snel
  • aanvragen vanuit huis

Hoe gaat het online aanvragen van een VOG in zijn werk?

Het online aanvraagproces van een Verklaring Omtrent het Gedrag bestaat uit 3 stappen:

  1. Vul online uw persoonsgegevens in en betaal €12,50.
  2. Binnen 24 uur op werkdagen ontvangt u een mail van Dienst Justis om uw aanvraag af te ronden met DigiD en een iDEAL betaling van €33,85.
  3. De VOG komt via de post bij uw huisadres.

Na stap 3 heeft u de VOG thuis ontvangen en adviseren wij u om de VOG goed te bewaren aangezien dit een origineel document is dat de VOG een keer wordt afgegeven per aanvraag. Dit betekent: bent u de VOG kwijt? Dan dient u een nieuwe VOG aan te vragen.

Kosten VOG gemeente Utrecht vs Digitaal

De kosten van een Verklaring Omtrent het Gedrag zijn bij de gemeente Utrecht €41,35. Als u online een VOG aanvraagt zijn de kosten €40,60. Er is dus geen verschil in de kosten van het aanvragen van een VOG bij de gemeente Utrecht of digitaal bij VOG-Aanvraag.nl.

VOG direct aanvragen

Voor uw veiligheid onze wetgeving & security partners